Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΜανώλης Τσουραμάνης: «Με συνεργασία στην κανονικότητα»

May 16, 2020

Με αφορμή τη διαφορά που έχει προκύψει με την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ, ο πρόεδρος της ΝΕΠ, Μανώλης Τσουραμάνης προχώρησε στην εξής τοποθέτηση:
«Εμείς σαν Ναυταθλητική Ενωση Πατρών πάντοτε είχαμε ως προτεραιότητά μας να έχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία με τις εκάστοτε διοικήσεις του ΠΕΑΚ, κάτι που καταφέρναμε και στην πράξη.
Θα περιμέναμε έπειτα από τόσα χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας, κάποιος να αναλάβει να μας αποδώσει το δίκιο μας. Ολοι γνωρίζουν τι έχει γίνει, ότι κατά καιρούς, δηλαδή, στηρίζαμε σαν Σύλλογος ποικιλοτρόπως το Κέντρο, κρατώντας ανοικτό το κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» σε εποχές που δεν υπήρχαν χρήματα διαθέσιμα για να μπει αέριο στις δεξαμενές και να αθληθεί έτσι το κοινό και η νεολαία της περιοχής.
Σήμερα καλούμαστε ξαφνικά να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, την στιγμή που υπάρχουν όλα τα νόμιμα παραστατικά, τα οποία αποδεικνύουν όλα όσα αναφέρουμε.
Παράλληλα, καλούμαστε να υπογράψουμε ένα συμφωνητικό, αποδεχόμενοι χρέη που δεν μας αναλογούν και που στην ουσία δεν υπάρχουν.
Ευελπιστούμε ότι υπάρχει ο τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα, εάν φυσικά υπάρχει θέληση από όλες τις πλευρές. Δεν επιθυμούμε την αντιπαράθεση, θέλουμε, όπως πάντα, την συνεργασία».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»