ΑνακοινώσειςΚολύμβησηΠόλο ΑνδρώνΠόλο ΓυναικώνΚολυμπάμε μαζί στην επόμενη ημέρα της ΚΟΕ!

April 2, 2021
Το Δ.Σ. της ΝΕΠ συγχαίρει τον νέο πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκο Γιαννόπουλο για την εκλογή του και εύχεται τόσο στον ίδιο, όσο και τη νέα διοίκηση της ΚΟΕ συνολικά, καλή θητεία και επιτυχίες. Εμείς σαν ΝΕΠ θα είμαστε στο πλευρό τους σε ό,τι κι αν μας χρειαστούν.
Παράλληλα, συγχαίρουμε τον Νίκο Ξυλούρη, που θα εκπροσωπήσει την ΚΟΕ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, καθώς και τον αναπληρωτή εκπρόσωπο, Σπύρο Γιαννιώτη.
Τέλος, είμαστε πολύ χαρούμενοι που ένας δικός μας άνθρωπος, ο πατρινός Νίκος Φιλόπουλος από τον Ναυτικό Ομιλο Πατρών, εξελέγη στο νέο Δ.Σ. της ΚΟΕ, κρατώντας την παράδοση που θέλει την πόλη μας να έχει πάντα φωνή στην Ομοσπονδία από την εποχή των Γιώργου Τελώνη, Κώστα Σκουζέ, Αλέκου Γαϊτανάρου και τελευταία του Χρήστου Μανέτα.
Κολυμπάμε μαζί πλέον για τη νέα σελίδα στον ελληνικό ναυταθλητισμό!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»