Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΚάναμε το 1-0 και πάμε Θεσσαλονίκη για την άνοδο

April 19, 2024
Το πρώτο και πιο αποφασιστικό βήμα για την (επ)άνοδό της στην Α1 Εθνική Ανδρών του πόλο έκανε η ΝΕΠ, η οποία νίκησε με σκορ 11-10 τον Αρη στο πρώτο και πιο κρίσιμο παιχνίδι της σειράς που θα κρίνει το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία. Πλέον, η ομάδα του Μάκη Λυκούδη θα πάει την Κυριακή (18:00) στη Θεσσαλονίκη για να «σκουπίσει» τον αντίπαλό της και να πανηγυρίσει την τρίτη της άνοδο στην Α1.
Σε περίπτωση που η σειρά πάει στο 1-1, τότε θα χρειαστεί ένα ακόμη παιχνίδι, την επόμενη Πέμπτη και πάλι στην Πάτρα, καθώς η ΝΕΠ έχει το πλεονέκτημα της έδρας.
Το παιχνίδι κρίθηκε επί της ουσίας στην ψυχή της ΝΕΠ στο β΄ ημίχρονο, όταν έπαιξε καλές άμυνες και πέτυχε μεγάλα γκολ στην επίθεση που βραχυκύκλωσαν τον μαχητικό Αρη.
Ο προπονητής της ΝΕΠ Μάκης Λυκούδης δεν έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης, ζητώντας από τους παίκτες του να συγκεντρωθούν ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής.
Πλέον, διοίκηση και φίλοι της ΝΕΠ ετοιμάζονται για πολυπληθή παρουσία στον «τελικό» της Κυριακής.
Διαιτητές: Αχλαδιώτης-Κουρτίδης. Τα 8λεπτα: 2-2, 1-2, 5-4, 3-2. Τα γκολ του Αρη: Φωτίου 1, Μπάσελ 3, Καλαμπόκας 3, Ζαρκατζας 1, Σολογάνης 1, Παπαδόπουλος 1.
ΝΕΠ: Μαυριόπουλος, Λυκούδης 4, Χάρισον 1, Σαλπόγλου, Τσίπης, Καραϊσκος 2, Τρασάι 4, Κωνσταντακόπουλος, Πίτσικας, Καρράς, Αντίοχος, Καλαμάς, Δραγώνας, Αβαγιανός, Γιαννακόπουλος.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»