Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΘρίαμβος της ΝΕΠ, 12-11 τον Ηλυσιακό

November 7, 2021
Η ΝΕΠ πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Ηλυσιακού στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» με σκορ 12-11, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο.
«Ηταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος είναι σωστά γυμνασμένος», δήλωσε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της ΝΕΠ, Μιχάλης Ξανθόπουλος. «Εμείς ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα κι αυτό ήταν καταλυτικό όπως αποδείχθηκε για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Παραμένουμε προσηλωμένοι στον αρχικό μας στόχο. Θέλουμε να είμαστε 8οι. Προσπαθούμε να μαζεύουμε πόντους για να αντιμετωπίσουμε στο χιαστί έναν αντίπαλο με καλύτερες προϋποθέσεις για εμάς».
Ο Μιχάλης Ξανθόπουλος στάθηκε και στην εξαιρετική εμφάνιση του νεαρού τερματοφύλακα της ΝΕΠ, Στέλιου Αποστολίδη: «Είναι πολύ σοβαρός, κάνει προπόνηση και το κυριότερο είναι ότι άντεξε και στα στρες. Ηταν ήρεμος και έκανε μια πολύ ωραία εμφάνιση. Το παιχνίδι στην Χίο που ακολουθεί είναι σημαντικό. Πρέπει να κάνουμε περισσότερες προπονήσεις…».
Η ΝΕΠ ήταν πάντα μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα (ισοφαρίστηκε δυο φορές, αλλά πάντοτε αντιδρούσε σωστά). Διαιτητές οι Μπιράκης και Δαμιανάκης. Τα 8λεπτα: 3-1, 3-4, 4-4, 2-2.
ΝΕΠ: Αποστολίδης, Κανελλόπουλος 4, Κοντονής, Τουλγαρίδης 3, Μουστεράκης 1, Δελαπόρτας (αποβλήθηκε με κόκκινη με αντικατάσταση), Σπανογιάννης, Πετρόπουλος 2, Πίτσικας 1, Καρράς, Κωνσταντόπουλος, Αντίοχος, Μπρακατσέλος, Γιαννακέας 1.
* Από τη ΝΕΠ αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο έφορος Νίκος Πολίτης.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»