Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΚολύμβησηΠόλο ΑνδρώνΠόλο ΓυναικώνΗ πρώτη ημέρα με προπόνηση για όλους, πάνω από όλα η ασφάλεια

May 17, 2021

Η μεγάλη ημέρα έφτασε για τη ΝΕΠ. Ο σύλλογος υποδέχεται από σήμερα και κάθε μέρα όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές του, σε όλα τα τμήματα και σε όλες τις ηλικίες. Μετά τις τελευταίες αποφάσεις της Πολιτείας και έπειτα από πολύμηνη απουσία από τις πισίνες, λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του Covid-19, η ΝΕΠ ανοίγει ξανά τις πύλες της για όλους, με τον τρόπο φυσικά τον οποίο έχουμε ήδη αναφέρει σε προηγούμενες αναρτήσεις μας (κατάθεση των self tests στη γραμματεία του συλλόγου στο κιόσκι των «δελφινιών» έξω από το κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»). Σας περιμένουμε και πάλι όλους κοντά μας για να συμμετέχετε σε προπονήσεις υψηλού επιπέδου, με ασφάλεια, υγιεινή και καταξιωμένους προπονητές, σε ένα κολυμβητήριο-κόσμημα που λειτουργεί σε συνθήκες Ολυμπιακών προδιαγραφών.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»