Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΗ ΝΕΠ υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού (5-21)

October 22, 2022
Το έργο της ΝΕΠ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» ήταν εξ αρχής δύσκολο. Ο νταμπλούχος Ελλάδας προηγήθηκε με 5-0 στο πρώτο 8λεπτο και με 8-3 στο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη αύξησε τη διαφορά ακόμη περισσότερο (11-3) με 3 γκολ της Ξενάκη. Οι «ερυθρόλευκες» πέτυχαν 7ακόμη τέρματα στη γ΄ περίοδο και άλλα 6 στην τελευταία, με τη ΝΕΠ απλά να μειώνει στο τελικό 21-5. Ούτως ή άλλως το παιχνίδι δεν ήταν «κυκλωμένο» από τον Μιχάλη Λαζαρίδη, καθώς τα «δελφίνια» είχαν ήδη στρέψει την προσεχή τους στην προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΝΟ Ρεθύμνου.
Διαιτητές: Στεφανάκης-Κοϊνης. Τα 8λεπτα: 0-5, 3-3, 1-7, 1-6. Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι Σάντα 1, Χυδηριώτη 2, Τριχά 2, Ξενάκη 5, Σιούτη 2, Κρίστμας 5, Μαργαρίτη 1, Χριστοδούλου-Αουτ 2 και Δρακωτού 1.
ΝΕΠ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Ζοφώλη, Λέβι 1, Ευφρ. Τσιμάρα 3, Μπαλάτσα 1, Πετάση, Κουρέτα, Μοίραλη, Ντάσιου, Παρασκευοπούλου, Νιαρχάκου, Στέενμπεεκ, Κρινά, Κεπενού.
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της ΝΕΠ με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής των «δελφινιών» Μιχάλης Λαζαρίδης δήλωσε τα εξής: «Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλό μας. Παίζαμε με τον πρωταθλητή Ευρώπης. Υπήρξαν σημεία του παιχνιδιού που η ομάδα πάλεψε και ήταν ανταγωνιστική. Για παράδειγμα, το επί μέρους σκορ στο β΄ 8λεπτο ήταν ισόπαλο 3-3, όμως ο Ολυμπιακός έχοντας μεγάλο βάθος στον πάγκο και υψηλή ποιότητα, κράτησε έναν υψηλό ρυθμό τον οποίον δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε μέχρι το τέλος. Τώρα θα ξεκουραστούμε λίγο, θα κρατήσουμε τα καλά σημεία, θα αναλύσουμε και θα διορθώσουμε τα λάθη μας και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το επόμενο παιχνίδι στο οποίο η ομάδα πρέπει να κερδίσει. Με την κατάλληλη εμφάνιση και προσπάθεια μπορούμε να νικήσουμε στο Ρέθυμνο». Να σημειωθεί ότι ο προπονητής της ΝΕΠ παρακολούθησε και το σεμινάριο του ΣΕΔΥ με τον Γιάννη Γιαννουρή.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»