ΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΗ ΝΕΠ συνεχίζει με Φώτη Γιαννόπουλο

August 25, 2020

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Φώτη Γιαννόπουλο, ο οποίος συνεχίζει στο πόστο του προπονητή της Ανδρικής ομάδας πόλο των δελφινιών», έχοντας, ταυτόχρονα, τη γενική εποπτεία σε όλα τα τμήματα πόλο του Συλλόγου. Ο έμπειρος προπονητής θα συνεχίσει και φέτος την προώθηση ταλαντούχων παιδιών από τις ηλικιακές ομάδες της ΝΕΠ, έχοντας, παράλληλα, ως στόχο την καλή πορεία των «δελφινιών» στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Ο Φώτης Γιαννόπουλος δήλωσε τα εξής  για την παραμονή του στη ΝΕΠ: «Συνεχίζουμε με την ίδια ταπεινότητα, αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα, έτσι ώστε η ομάδα να καταφέρει μέσα στα επόμενα χρόνια, με δικά της παιδιά και με κάποιες μικρές προσθήκες, να πρωταγωνιστεί στην Α2 Εθνική και κάποια στιγμή να κάνει το άλμα για την Α1. Εύχομαι καλή αγωνιστική αρχή και σύντομα όλος ο κόσμος να ξεπεράσει το μεγάλο πρόβλημα της πανδημίας».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»