ΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΗ ΝΕΠ στο ιβέντ της Α. Τζουραμάνης ΕΠΕ

July 12, 2019

Η ΝΕΠ δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από την παρουσίαση της τρίτης γενιάς του πολυτελούς και πετυχημένου μοντέλου της BMW, την ΣΕΙΡΑ 1 και από το μοναδικό ιβέντ που διοργάνωσε η Α. Τζουραμάνης ΕΠΕ στις νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις της.
Οι άνθρωποι της ΝΕΠ και οι άλλοι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα BMW ΣΕΙΡΑ 1, 3 μόλις μήνες πριν από το επίσημο λανσάρισμά της.
Οι αποδοτικοί κινητήρες σε συνδυασμό με το σύστημα μετάδοσης κίνησης στους μπροστινούς τροχούς που για πρώτη φορά εφαρμόζει η BMW, κέντρισαν την περιέργεια των φίλων της μάρκας.
Η ψηφιοποίηση του περιβάλλοντος του οδηγού μέσω συστημάτων διασυνδεσιμότητας και ασφάλειας, ο δυναμικός και νεανικός σχεδιασμός, ο σπορ χαρακτήρας, οι βελτιωμένοι και αισθητά μεγαλύτεροι χώροι τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές τους, αλλά και ο εσωτερικός διάκοσμος που συναντάμε σε μεγαλύτερα μοντέλα, ήταν μερικά από τα στοιχεία που ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους.
Το νέο μοντέλο έχει αρχική τιμή 26.125 ευρώ, ενώ οι 50 πρώτοι πελάτες που θα την αποκτήσουν θα κερδίσουν επιπλέον μοναδικά προνόμια.
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος της ΝΕΠ, Μανώλης Τσουραμάνης, ο αντιπρόεδρος, Χρήστος Μανέτας, ο γενικός αρχηγός, Θόδωρος Κανελλόπουλος και ο πρώην πρόεδρος, Τάκης Κανελλόπουλος, οι οποίοι εικονίζονται στην φωτογραφία με τον Ανδρέα Τζουραμάνη και τον συνεργάτη της BMW, Αρη Αθανασίου. Η Α. Τζουραμάνη ΕΠΕ είναι από τους βασικούς υποστηρικτές της ΝΕΠ τα τελευταία χρόνια, στηρίζοντας σημαντικά τις προσπάθειες των «δελφινιών».
Για περισσότερες πληροφορίες, Α. Τζουραμάνης ΕΠΕ
Αδαμόπουλος Δημήτρης
NEO Πατρών – Αθηνών 105
26441 Πάτρα

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»