ΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΗ ΝΕΠ νικήτρια στο ντέρμπι με ΝΟΠ

December 22, 2019

Η ΝΕΠ αναδείχθηκε νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΝΟΠ, καθώς επικράτησε με σκορ 10-7, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο. Διαιτήτευσαν οι Σταυρίδης και Μπιράκης. Τα 8λεπτα: 1-3, 2-2, 2-3, 2-2.
ΝΟΠ: Βυθούλκας, Αδαμόπουλος, Πολάτος 1, Β. Κανελλόπουλος 2, Ζερνιώτης, Γουρδούπης, Μάγγος, Κωνσταντακόπουλος, Γεωργαράς, Γκότσης, Ανδρικόπουλος, Πασσάς 1, Αθανασόπουλος, Αβαγιανός 2, Νεγκίζ 1.
ΝΕΠ: Λιμαράκης, Γ. Κανελλόπουλος 1, Γιαννακέας, Γιαννακόπουλος 1, Καρύδης 2, Ρογδάκης, Καρβουντζής, Στροφύλλας, Τραυλός, Πίτσικας 1, Βικάτος 4, Μελιδωνιώτης, Λιβαθηνός, Δεπούντης, Γουργουλέτης 1.

* O προπονητής της ΝΕΠ, Φώτης Γιαννόπουλος δήλωσε τα εξής αμέσως μετά την επικράτηση επί του ΝΟΠ: «Ημασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο της άμυνας και αντιμετωπίσαμε το μειονέκτημά μας σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο είναι η εμπειρία των παικτών του ΝΟΠ. Κολυμπήσαμε αρκετά όποτε χρειάστηκε και ήμασταν υπομονετικοί στην επίθεση. Δεν τελείωσε τίποτα, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του, είναι όμως μια νίκη τόνωσης του ηθικού μας. Δείξαμε ότι παρά το νεαρό της ηλικίας μπορούμε να κάνουμε πράγματα στην συνέχεια. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους και εύχομαι και οι δυο ομάδες να μείνουν στην κατηγορία».

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»