Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΗ ΝΕΠ νίκησε τον Ηλυσιακό – Δηλώσεις Σάπκινα

December 19, 2021
Η ΝΕΠ νίκησε με 16-7 τον Ηλυσιακό στην Πάτρα για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικων του πόλο.
Διαιτητές: Βασιλείου, Μάρκοβιτς. Τα 8λεπτα: 4-2, 4-1, 4-2, 4-2.
ΝΕΠ (Κωνσταντίνος Σακκάλης): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σάντσεζ, Μπαλάτσα, Πετάση 1, Κουρέτα 2, Σαπκίνα 5, Λυκοθανάση 3, Ζοφώλη 2, Ντάσιου 2, Κρίνα, Νιαρχάκου 1, Σχίζα, Ζαφειράκη, Κεπένου.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Τσόκας): Κώτσου, Μανιάτη, Παπασιφάκη, Μοσχοφίδου, Πάτερου, Κωνσταντά 2, Μπακομήτρου 1, Σαράκη , Αρώνη, Σκαρπαλέζου Νικ., Λιαπάκη 4, Γονίδη, Κανταλέα, Ρηγοπούλου, Παναγιώτι.
Η Ρωσίδα πολίστρια Αναστασία Σάπκινα δήλωσε τα εξής αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης:
«Καταφέραμε και κερδίσαμε τον Ηλυσιακό, όμως δεν μπορώ να πω ότι ήταν και το καλύτερό μας παιχνίδι. Κατά τη γνώμη μου δεχτήκαμε πολλά γκολ και έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένες. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε και να περιορίσουμε τα λάθη μας, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε καλύτερες στα επόμενα παιχνίδια μας. Είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα και ότι έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια και τους προπονητές μας για την αφοσίωσή τους. Εχουμε μια αξιόλογη ομάδα-οικογένεια-καλή παρέα. Θα ξεκουραστούμε μερικές ημέρες λόγω Χριστουγέννων και θα πάρουμε δυνάμεις για την συνέχεια της σεζόν».
Η Σάπκινα αναχωρεί για την πατρίδα της για να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά της και ακολούθως θα επιστρέψει ξανά στην Πάτρα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»