Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΗ ΝΕΠ μπήκε με το αριστερό στην Α2, ήττα από ΟΦΗ

October 10, 2021
Την ήττα με 10-8 υπέστη η ΝΕΠ από τον ΟΦΗ στην Πάτρα στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο. Παρά τις προσπάθειες των Κοντονή και Μουστεράκη και την πολύ καλή ημέρα του Λιβαθηνού κάτω από τα δοκάρια, τα «δελφίνια» ήταν άστοχα στα σουτ, έχασαν πολλά τετ α τετ, ακόμη και πέναλτι, με αποτέλεσμα να μπουν στο πρωτάθλημα με το αριστερό.
«Δυστυχώς δεν αποδώσαμε αυτό που θέλαμε. Δεν νομίζω ότι ήταν τόσο το άγχος της πρεμιέρας, όσο η αστοχία που είχαμε στα σουτ και τα πολλά χαμένα τετ α τετ και πέναλτι. Είμαι υποχρεωμένοι να διορθώσουμε την εικόνα μας και να δούμε μπροστά, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι με την Ροή», δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ, Μιχάλης Ξανθόπουλος.

Διαιτήτευσαν οι Μαρκοπούλου και Μάρκοβιτς. Τα 8λεπτα: 2-2, 3-3, 3-3, 0-2. Τα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι Παντέρης 2, Τσαγκαράκης 1, Πίσσας 5, Λουλαδάκης 2.

ΝΕΠ (Μιχάλης Ξανθόπουλος): Λιβαθηνός, Κανελλόπουλος 1, Κοντονής, Τουλγαρίδης 1, Μουστεράκης 4, Καρύδης 1, Σπανογιάννης, Πετρόπουλος 1, Πίτσικας, Καρράς, Αντίοχος, Μπάζιος, Αποστολίδης, Μπάρλος, Γιαννακέας.

Φωτογραφία: Γιάννης Ανδρουτσόπουλος

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»