Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΗ ΝΕΠ με τον νταμπλούχο Ολυμπιακό

October 16, 2020

Τη δεύτερη αγωνιστική της υποχρέωση στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής Γυναικών του πόλο έχει το Σάββατο (7μ.μ.) το αντίστοιχο συγκρότημα της ΝΕΠ, καθώς αγωνίζεται στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» με αντίπαλο τον ισχυρό Ολυμπιακό.

Οπωσδήποτε, η δυναμικότητα των «ερυθρολεύκων» είναι αρκετά υψηλή, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τα «δελφίνια» δεν θα κυνηγήσουν την καλή εμφάνιση. Παράλληλα, ο Δημήτρης Μπιτσάκος θα προχωρήσει σε αρκετές δοκιμές σχημάτων και συστημάτων ενόψει και της δύσκολης συνέχειας, περιμένοντας, όμως, από τις παίκτριές του να είναι ανταγωνιστικές κόντρα στις Πειραιώτισσες.

«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον νταμπλούχο Ελλάδας και με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Και αυτός ο αγώνας θα είναι μια προετοιμασία για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ, Δ. Μπιτσάκος. Τον αγώνα θα διευθύνουν οι Κώστας Βασιλείου και Μιχάλης Μάρκοβιτς.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»