Αγωνιστική ΔραστηριότηταΠόλο ΓυναικώνΗ ΝΕΠ με Ολγα Μοίραλη, Ντάσιου και Πετάση

August 31, 2021

Η ΝΕΠ ξεκινάει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν και ανακοινώσει δυο ακόμη ανανεώσεις και μια προσθήκη-επιστροφή. Ο λόγος για την Ολγα Μοίραλη, την Μαρία Ντάσιου και την Μαρία Πετάση, οι οποίες θα φοράνε την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο το σκουφάκι με τα δελφίνια.

Η Ολγα Μοίραλη είναι γεννημένη το 2001 και αγωνίζεται στην θέση της αμυντικού, αποτελώντας βασικό στέλεχος στην απίστευτη περσινή πορεία της ΝΕΠ. «Ξεκινάμε δυνατά τη δουλειά με στόχο να κάνουμε μια ακόμη καλύτερη πορεία από ό,τι πέρσι», δήλωσε η «Ντούκι».

Για τη Μαρία Ντάσιου αυτή θα είναι η 3η της σεζόν στη ΝΕΠ. «Ηταν μια περίεργη διετία εξαιτίας της πανδημίας και της διακοπής του πρωταθλήματος», δήλωσε η 24χρονη αριστερόχειρας περιφερειακός και πρόσθεσε: «Προσωπικά χαίρομαι που θα αγωνίζομαι για μια ακόμη σεζόν στην Πάτρα. Είμαι αισιόδοξη ότι με τη δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά».

Η Μαρία Πετάση επιστρέφει στη ΝΕΠ μετά από την θητεία της στη Λάρισα, με στόχο, όπως αναφέρει και η ίδια: «Να τελειώσουμε ότι δεν ολοκληρώσαμε στην προηγούμενη συνεργασία μας». Είναι γεννημένη το 1999, αγωνίζεται στην περιφέρεια και έχει θητεύσει παλιότερα και στον Εθνικό, ενώ στάθηκε και στο κλίμα που υπάρχει στη ΝΕΠ: «Γνωρίζω τις συμπαίκτριές μου, τη διοίκηση και τον προπονητή και πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα σαν ομάδα. Το περιβάλλον που υπάρχει στη ΝΕΠ είναι εξαιρετικό και είμαι αισιόδοξη για τη νέα σεζόν».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»