Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΗ ΝΕΠ κοίταξε στα μάτια τον Εθνικό, δικαιούτο τον βαθμό

May 5, 2021
Κρίμα κι άδικο για τη ΝΕΠ, ηττήθηκε με 8-7 από τον Εθνικό στην Πάτρα, παρά την υπερπροσπάθεια του β’ ημιχρόνου και την ανατροπή από το εις βάρος της 1-4 του α’ μέρους. Η ΝΕΠ πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση σε γ’ και δ’ περίοδο, παρότι έπαιζε χωρίς την Όλγα Μοίραλη που αποβλήθηκε στο τέλος του α’ ημιχρόνου με 3 ποινές. Η Ευδοκία Τσιμάρα βρέθηκε σε καταπληκτική ημέρα, πετυχαίνοντας τα 6 από τα 7 γκολ της ΝΕΠ (το άλλο τέρμα πέτυχε η Ντάσιου), ενώ η Αγγελική Γιαννακέα ήταν και πάλι εξαιρετική κάτω από τα γκολπόστ, όμως η έλλειψη συγκέντρωσης και τύχης στο κρίσιμο φινάλε στοίχισαν στα κορίτσια του Κώστα Σακκαλή. Η ΝΕΠ ισοφάρισαν σε 5-5 στο 26΄, μείωσε σε 7-8 στα 2.29΄ πριν από τη λήξη, όμως μέχρι εκεί. Η πατρινή ομάδα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο τέλος, όμως η Μαρία Μπαλάτσα αστόχησε στην τελευταία επίθεση σε μακρινό σουτ. Η ομάδα του Κώστα Σακκαλή, που πλήρωσε το κακό ξεκίνημα και έδειξε επηρεασμένη στην αρχή του αγώνα από τις διακοπές του Πάσχα, θα υποδεχθεί το Σάββατο (5μ.μ.) τον ΑΝΟ Γλυφάδας.
Διαιτήτευσαν οι Κατσώνης και Κ. Βασιλείου. Τα 8λεπτα: 1-3, 0-1, 3-1, 3-3. Τα γκολ του Εθνικού πέτυχαν οι: Ελληνιάδη 2, Μαμόγλου 1, Λογοθέτη 2, Πεττα 2, Δούλη 1.
ΝΕΠ (Κώστας Σακκαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σινεμόγλου, Μ. Μπαλάτσα, Ευφρ. Τσιμάρα, Σ. Μανέτα, Μιχαηλίδου, Μοίραλη, Παπανικολάου, Ευδ. Τσιμάρα 6, Κουρέτα, Γιαννακοπούλου, Ντάσιου 1, Πουλοπούλου, Ζαφειράκη.
Φωτογραφία: Γιάννης Ανδρουτσόπουλος

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»