ΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΗ ΝΕΠ κοίταξε στα μάτια την ΑΕΚ, δικαιούτο το «Χ»

January 19, 2020

Κρίμα κι άδικο για την Ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ, που άγγιξε μια μεγάλη νίκη απέναντι στην ισχυρή ΑΕΚ, όμως έχασε στις λεπτομέρειες την αναμέτρηση με σκορ 10-9, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο.

Το νικητήριο τέρμα του «Δικέφαλου» πέτυχε ο Πέτρε Σάντα στα 28΄΄ πριν από τη λήξη μιας συναρπαστικής αναμέτρησης, στην οποία οι γηπεδούχοι είχαν για το μεγαλύτερο διάστημα το προβάδισμα.

Παρά την ήττα, η ΝΕΠ ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστική απέναντι σε μια ομάδα που θεωρείται φαβορί για την άνοδο και αυτό άφησε ικανοποιημένο τον Φώτη Γιαννόπουλο.

«Παίξαμε αρκετά καλά στην άμυνα, χωρίς όμως να βρούμε τον απαιτούμενο ρυθμό επιθετικά», δήλωσε ο τεχνικός της ΝΕΠ και πρόσθεσε: «Σε αυτό βέβαια βοήθησε πάρα πολύ ότι στα μπασίματα που κάναμε συνεχώς εμείς μας κράταγαν οι αντίπαλοι και δεν φτάναμε στην ώρα μας εκεί που θέλαμε και σε πάρα πολλά φάουλ υπέρ μας ο αντίπαλος δεν πήρε ποτέ την απόσταση όπως λέει ο κανονισμός με αποτέλεσμα ο παίκτης μας να μην έχει την επιλογή που θα θέλαμε. Κρίμα γιατί γενικά αγωνιστήκαμε με πάθος και το πιστέψαμε το παιχνίδι και δυστυχώς και άλλοι παράγοντες βοήθησαν στο να μην πάρουμε τουλάχιστον ένα βαθμό που θα ήταν το πιο δίκαιο ίσως αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, αλλά και πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μου για την προσπάθεια που έκαναν. Πιστεύω ότι κάτι τέτοια παιχνίδια θα μας κάνουν πιο δυνατούς για την συνέχεια που θα είναι αρκετά δύσκολη».

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Τάσου Βικάτου. Η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 2-2 γρήγορα με τους Μαυρωτά και Αγγελίδη. Τα «δελφίνια» μπήκαν καλύτερα και στο δεύτερο 8λεπτο και με δύο γκολ του Κανελλόπουλου προηγήθηκαν εκ νέου με 4-2. Η «Ένωση» απάντησε αρχικά με τον Δερμιτζάκη (4-3), όμως ο Τραυλός έκανε και πάλι δύο τα γκολ της διαφοράς (5-3). Οι φιλοξενούμενοι λίγο πριν λήξει το ημίχρονο μείωσαν με τον Στελλάτο σε 5-4 και στην αρχή της γ΄ περιόδου ισοφάρισαν με τέρμα του Τίγκα (5-5). Η ΝΕΠ πήρε ακόμα δύο φορές το προβάδισμα (6-5, 7-6) με τους Βικάτο και Κανελλόπουλο, ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Στελλάτος, όμως οι φιλοξενούμενοι με 2-0 και τέρματα των Λύκαρη και Δερμιτζάκη μπήκαν προηγούμενοι στην τελευταία περίοδο με 7-8. Στην τελευταία περίοδο ο Καρβουντζής ισοφάρισε σε 8-8 με τον Λύκαρη να πετυχαίνει το δεύτερό του γκολ και να κάνει στο 8-9. Ο Βικάτος ισοφάρισε με πέναλτι στα 55΄΄  πριν από τη λήξη, όμως ο Σάντα χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ.

Διαιτήτευσαν οι Μοίραλης  και Μάρκοβιτς (απέβαλαν με κόκκινη κάρτα τον βοηθό προπονητή της  ΑΕΚ, Πέτρο Δεβερίκο). Τα 8λεπτα: 2-2, 3-2, 2-4, 2-2.

ΝΕΠ (Φώτης Γιαννόπουλος): Λιμαράκης, Γ. Κανελλόπουλος 3, Γιαννακέας, Κ. Παπάκος, Καρύδης, Ρογδάκης, Καρβουντζής 1, Στροφύλλας, Τραυλός 1, Πίτσικας, Βικάτος 4, Μελιδονιώτης, Λιβαθηνός, Γιαννακόπουλος, Γουργουλέτης.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Δαβίλλας, Χατζηδάκης, Σάντα 1, Αρ. Μαυρωτάς 1, Λύκαρης 2, Γιαννουρής 1, Αγγελίδης, Κ. Μυλωνάκης, Στελλάτος 2, Τίγκας 1, Χ. Δερμιτζάκης 2, Ν. Γρηγοριάδης.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»