Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΗ ΝΕΠ ηττήθηκε στο ντέρμπι από τον ΝΟΠ

January 17, 2023
Η ΝΕΠ ηττήθηκε από τον ΝΟΠ με 15-7 στο ντέρμπι της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο. Η νεανική ΝΕΠ αγωνίστηκε για ένα ακόμη παιχνίδι χωρίς τους παίκτες που προέρχονται από τον ΝΟΠ (Λυκούδης, Τρασάι, Μαυριόπουλος, Γουρδούπης), ευελπιστώντας ότι όταν ενσωματωθούν αυτά τα παιδιά στα επίσημα παιχνίδια της, η εικόνα της θα είναι διαφορετική. Διαιτητές: Κωνσταντινίδης-Κουρτίδης. Τα 8λεπτα: 2-4, 1-3, 0-4, 4-4. Τα γκολ του ΝΟΠ: Αγγελόπουλος 2, Κανελλόπουλος 2, Γεωργαράς 5, Παπαχριστόπουλος 1, Βικάτος 2, Γκότσης 3.
ΝΕΠ: Λιβαθηνός, Κανελλόπουλος 3, Σαλπόγλου, Τουλγαρίδης, Τσίπης, Μπρακατσέλος, Σπανογιάννης, Κωνσταντακόπουλος 1, Πίτσικας, Καρράς, Αντίοχος 2, Καλαμάς 1, Δραγώνας, Τζίνης, Γιαννακόπουλος.
Ο προπονητής της ΝΕΠ, Μάκης Λυκούδης δήλωσε τα εξής: «Ηταν ένα παιχνίδι-γιορτή για το νέο αίμα του πόλο της Πάτρας. Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ, αλλά νέα παιδιά που έπαιξαν από την ομάδα μας, 15 και 16 ετών, τα οποία πήραν το βάπτισμα πυρός στην Α2 Εθνική. Πρόκειται για παιδιά με όρεξη για πόλο, στα οποία τους είπαν ότι είναι μηδενικά και ότι δεν μπορούν να παίξουν. Ε, αυτά τα παιδιά θα δώσουν τις απαντήσεις τους εν καιρό. Είδατε τη συμπεριφορά της ομάδας και τη μαχητικότητά της όταν οι αντίπαλοι ξέφυγαν με νταμπλ-σκορ. Εμείς έχουμε υπομονή, δουλεύουμε και τα αποτελέσματα θα φανούν συν το χρόνο. Συνεχίζουμε…».
Ο νεαρός Τζίνης, ένα πολύ συγκροτημένο και ταλαντούχο παιδί, δήλωσε ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή του στην Α2 Εθνική με το σκουφάκι της ΝΕΠ. «Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να πάρουμε κι άλλες ευκαιρίες από τον προπονητή μας», δήλωσε ο νεαρός πολίστας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»