Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΗ ΝΕΠ διοργανώνει το Ελλάδα-Ουγγαρία στις Γυναίκες

December 16, 2021
Μετά από συντονισμένες ενέργειες του προέδρου της ΝΕΠ Μανώλη Τσουραμάνη και μέσα από την εξαιρετική συνεργασία με τον πρόεδρο της ΚΟΕ Κυριάκο Γιαννόπουλο, ο οποίος έδειξε από την πρώτη κιόλας στιγμή το προσωπικό και έμπρακτο ενδιαφέρον του για την Πάτρα, ο σύλλογός μας θα διοργανώσει στις αρχές του 2022 στην πόλη μας το μεγάλο διεθνές παιχνίδι για το Γουόρλντ Λιγκ των Γυναικών ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ουγγαρία.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 26 Ιανουαρίου στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» κι αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον των φίλων του υγρού στίβου.
Ηδη, μάλιστα συγκροτήθηκε Οργανωτική Επιτροπή, η οποία έχει αναλάβει να «τρέξει» τις ετοιμασίες του αγώνα. Την προσπάθεια στηρίζουν, πέραν της ΚΟΕ και της ΝΕΠ, και η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ και φυσικά η FINA.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»