Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΗ ΝΕΠ δεύτερη συνεχόμενη νίκη, 10-9 την Ηλιούπολη

January 29, 2023

Η Ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο, καθώς μετά την επικράτηση επί του Αρη Νίκαιας εκτός έδρας, τα «δελφίνια επικράτησαν σήμερα και επί της Ηλιούπολης με σκορ 10-9. Μάλιστα, εκτός από το θετικό αποτέλεσμα, η ομάδα του Μάκη Λυκούδη είδε να φοράνε για πρώτη φορά το σκουφάκι της ΝΕΠ και τα νέα αποκτήματα του συλλόγου που δικαιώθηκαν δικαστικά και αποδεσμεύτηκαν από τον ΝΟΠ.

Ο ταλαντούχος Σπύρος Λυκούδης ήταν ασταμάτητος επιθετικά, Καραϊσκος και Τρασάι έφεραν ενθουσιασμό και ενέργεια, ενώ συγκίνηση προκάλεσε και η επιστροφή του Γιώργου Γουρδούπη στα επίσημα παιχνίδια μετά από μια περιπέτεια υγείας που τον ταλαιπώρησε τους τελευταίους μήνες.

Διαιτητές: Κατσώνης-Στεφανάκης. Τα 8λεπτα: 2-2, 4-2, 1-2, 3-3. Τα γκολ της Ηλιούπολης: Χάλαρης 2, Γεωργιάδης 1, Μπίκος 2, Ξανθόπουλος 2, Κωνσταντόπουλος 2.

ΝΕΠ: Μαυριόπουλος, Κανελλόπουλος, Λυκούδης 5, Τρασάι 1, Γουρδούπης 1, Σπανογιάννης, Κωνσταντακόπουλος, Πίτσικας, Καρράς, Αντίοχος, Καραϊσκος 1, Δραγώνας, Τσίπης 1, Γιαννακόπουλος.

Ο βοηθός προπονητή της ΝΕΠ, Χρήστος Αργυρόπουλος δήλωσε τα εξής αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Ηταν μια πολύ αγχωτική νίκη με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Πιστεύω, όμως, ότι η διακοπή θα μας δώσει τον ρυθμό που θέλουμε, μιας και μιλάμε για μια καινούργια ομάδα με τα καινούργια παιδιά στις τάξεις μας».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»