ΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΗ ΝΕΠ ανανέωσε με τον Γιώργο Κανελλόπουλο

September 3, 2020

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κανελλόπουλο. Ο 24χρονος πολίστας αγωνίζεται στην θέση του περιφερειακού και είναι από τους παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα του Συλλόγου, οπότε θα αποτελέσει από τα βασικά στελέχη των «δελφινιών» και φέτος. «Είμαι πολύ χαρούμενος που για μια ακόμη χρόνια θα αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα», δήλωσε ο Γ. Κανελλόπουλος και πρόσθεσε: «Εχουμε κρατήσει έναν σταθερό κορμό αθλητών από πέρυσι, κάποια παιδιά είμαστε χρόνια μαζί κι αυτό είναι καλό γιατί θα βοηθήσει και τους καινούργιους παίκτες να εγκλιματιστούν πιο εύκολα και να μπουν στην ομάδα και την φιλοσοφία του συνόλου πιο γρήγορα».

Ο έμπειρος παίκτης μίλησε και για τη νέα σεζόν: «Ολοι ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Γιατί πέρσι τελείωσε σύντομα και άδοξα. Ολοι είναι διψασμένοι, ανυπομονούν να αρχίσουν τα παιχνίδια και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Τέλος, εύχομαι μια καλή και υγιή χρόνια σε όλους τους αθλητές».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»