ΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΗ ΝΕΠ ανανέωσε με τον Αγγελο Λιβαθηνό

September 4, 2020
Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αγγελο Λιβαθηνό. Ο 21χρονος τερματοφύλακας θα ενισχύσει τα «δελφίνια» και στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο.
«Η ΝΕΠ δείχνει τα τελευταία χρόνια ότι ξέρει να κάνει σταθερά βήματα προς τα μπροστά, αποτελώντας ένα από τα πιο αξιόπιστα, οργανωμένα και υγιή σωματεία στην Ελλάδα. Αυτό αποδεικνύεται, μεταξύ άλλων, και από την πορεία της ομάδας τα τελευταία στην Α2 Εθνική», δήλωσε ο Αγγ. Λιβαθηνός και πρόσθεσε: «Φέτος υπάρχει ένα κράμα πολύ ταλαντούχων και νέων παιδιών που με την κατάλληλη καθοδήγηση, θα θέσει γέρους στόχους για τα πλέι-οφ και – γιατί όχι; – από εκεί και πέρα και για ό,τι καλύτερο μπορεί να διεκδικήσει. Το κλίμα μεταξύ των παιδιών και του προπονητικού επιτελείου είναι πολύ καλό, κάτι που, ούτως ή άλλως, είναι ένας από τους πιο βασικούς παράγοντες σε μια ομάδα. Είναι σημείο-κλειδί στο να δημιουργήσει επιτυχίες στην πορεία της».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»