ΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΗ ΝΕΠ ανανέωσε με Τάσο Βικάτο

September 3, 2020

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τάσο Βικάτο. Ο 21χρονος (γεννημένος στις 5/2/1999) πολίστας αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις, αλλά κυρίως στην περιφέρεια.

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ και τη νέα χρόνια με την ομάδα της ΝΕΠ, καθώς είναι υγιής και φερέγγυος Σύλλογος», δήλωσε ο Τάσος Βικάτος και πρόσθεσε: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος των πλέι-οφ. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά της ΝΕΠ, ο Τάσος Βικάτος τόνισε τα εξής: «Θεωρώ ότι είμαστε μια αρκετά δεμένη ομάδα, σε σχέση πάντα με το νεαρό της ηλικίας μας. Προσωπικά έχω υπάρξει συμπαίκτης με τα πιο πολλά παιδιά, ενώ είχα συνεργαστεί στο παρελθόν και με τον προπονητή μου, τον Φώτη Γιαννόπουλο, με τον οποίο ξεκίνησα του πόλο από μικρή ηλικία».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»