Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΗ ΝΕΠ ανακοινώνει την Λορένα Σάντσεζ

August 22, 2021

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την απόκτηση της Λορένα Σάντσεζ. Η διεθνής Μεξικάνα πολίστρια είναι γεννημένη στις 23 Ιουλίου 1993 και έχει συνεχή συμμετοχή στην Εθνική ομάδα πόλο της χώρας της από το 2008, δίνοντας «παρών» ως βασικό, μάλιστα στέλεχος, σε ουκ ολίγες διεθνείς διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί σε τρεις Παναμερικανικούς Αγώνες Κορασίδων, σε δυο πρωταθλήματα Κεντρικής Αμερικής, σε δυο διεθνείς αγώνες Κεντρικής Αμερικής, σε δυο Παναμερικανικούς Αγώνες Γυναικών και σε πολλές ακόμη διοργανώσεις.

Υπήρξε παίκτρια του Πανεπιστημίου UNAM (Mexican National Auntonomus University), με το σκουφάκι του οποίου κατέκτησε πολλά μετάλλια και διακρίσεις, όπως η καλύτερη μαθήτρια-αθλήτρια το 2012 και το 2014 και η πρώτη σκόρερ και η MVP στο Μεξικάνικο πρωτάθλημα το 2017. Αναμφίβολα, η μεγάλη επιτυχία για τη Λορένα Σάντσεζ και την Εθνική ομάδα πόλο του Μεξικό ήταν η 2η θέση στο πρωτάθλημα Κεντρικής Αμερικής του 2017 (για πρώτη φορά στην ιστορία της συγκεκριμένης χώρας!), ενώ σε προσωπικό επίπεδο η νέα πολίστρια της ΝΕΠ ήταν εξαιρετική και στους Παναμερικάνικους Αγώνες του 2019 στη Λίμα του Περού.

Ένα από τα μεγάλα προσόντα της Σάντσεζ είναι ότι έχει εργαστεί και σαν προπονήτρια για αρκετά χρόνια, οδηγώντας την ομάδα πόλο Νεανίδων του UNAM στην 3η θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα του Μεξικό το 2019.

Την χρονιά που πέρασε βοήθησε το κλαμπ CFORMA και την ομάδα CDMX στην κατάκτηση της 2ης θέσης στους εθνικούς αγώνες του Μεξικό.

Λορένα καλώς ήρθες στη ΝΕΠ!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»