Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΗ ΝΕΠ έχασε 10-6 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

March 6, 2023
ην ήττα με σκορ 10-6 γνώρισε η ΝΕΠ από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, σε παιχνίδι για την 18η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά προηγήθηκε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και κράτησε μια διαφορά ασφαλείας από τα «δελφίνια».
Στον πάγκο της ΝΕΠ κάθισε για πρώτη φορά φέτος ο Δημήτρης Κρητικός, ο οποίος δήλωσε τα εξής αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Σαν γενική αποτίμηση του αγώνα νομίζω ότι εν είχαμε την αποτελεσματικότητα που θέλαμε στην επίθεση, παρότι είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Χρειαζόταν περισσότερη υπομονή και ηρεμία. Πάντως, σε αυτό το λίγο διάστημα που είμαι στην ομάδα, θεωρώ ότι τα κορίτσια πήγαν πολύ καλά αμυντικά, όμως θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στο κομμάτι της επίθεσης. Από αυτό το παιχνίδι μάθαμε τι πρέπει να κάνουμε μπροστά μας και θα δουλέψουμε σκληρά ενόψει των αγώνων με Εθνικό και ΑΝΟ Γλυφάδας που ακολουθούν. Πάμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό σε αυτά τα παιχνίδια και – κυρίως – να διορθώσουμε τα λάθη μας. Είμαι ευχαριστημένος από τις παίκτριές μου και είμαι σίγουρος ότι θα γίνουμε καλύτεροι μέσα από τη δουλειά».
Διαιτητές: Αχλαδιώτης-Αγγελίδης. Τα 8λεπτα: 3-1, 3-2, 3-2, 1-1. Τα γκολ του ΠΑΟΚ: Πουστινίκοβα 2, Τζελέπη 1, Μ. Καρυπίδου 3, Φραγκιά 3, Νιαρχάκου 1.
ΝΕΠ (Δημήτρης Κρητικός): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 2, Ζοφώλη, Λέβι, Ευφρ. Τσιμάρα, Μ. Μπαλάτσα, Πετάση, Κουρέτα 3, Μοίραλη 1, Ν. Μπαλάτσα, Παρασκευοπούλου, Σχίζα, Μιχαλάτου, Ρακ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»