Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΗ ΝΕΠ έχασε από τον Πανιώνιο

October 15, 2022
Την ήττα με 14-5 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη υπέστη η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ. Καθοριστικά για την έκβαση του αγώνα ήταν το β΄ και το γ΄ 8λεπτο, όταν το 3-2 έγινε 6-2 και σταδιακά 12-3. Η ομάδα τώρα πρέπει να δει μπροστά και να ανασυνταχθεί ενόψει του επόμενου αγώνα της στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής.
Διαιτητές: Κωνσταντινίδης-Μαρκοπούλου. Τα 8λεπτα: 3-2, 3-0, 6-1, 2-2. Τα γκολ του Πανιωνίου πέτυχαν οι Κάσεϊ 2, Ιφ. Μαυρωτά 1, Μπογκατσένκο 4, Κώτσια 6, Υφαντή 1.
ΝΕΠ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Κεπενού, Λέβι, Ευφρ. Τσιμάρα 1, Μ. Μπαλάτσα, Πετάση, Κουρέτα 1, Ο. Μοίραλη 3, Ντάσιου, Δ. Κοντάκου, Νιαρχάκου, Ανδ. Κοντάκου, Μιχαλάτου, Ρακ.
* «Σήμερα η ομάδα δεν έδειξε το καλό της πρόσωπο πάρα μόνο στο α΄ 8λεπτο με αποτέλεσμα να έρθει η εύκολη ήττα από τον Πανιώνιο», δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ, Μιχάλης Λαζαρίδης και πρόσθεσε: «Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση και χάσαμε τη συγκέντρωση και την ψυχολογία του αγώνα. Οταν η ομάδα χάνει, την ευθύνη την αναλαμβάνω μόνο εγώ. Πιστεύω στις αθλήτριές μου που έχουν πολλές δυνατότητες και μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Η προσπάθεια στην προπόνηση συνεχίζεται και είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»