ΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΗ ΝΕΠ έχανε 6-1, ισοπαλία 10-10 με Ιωνικό στη Νίκαια

February 11, 2024

Ισόπαλη 10-10 με τον Ιωνικό στη Νίκαια αναδείχθηκε η Ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Η ομάδα του Μάκη Λυκούδη θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη, καθώς πλήρωσε το άσχημο α΄ ημίχρονο, όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 6-1. Στην επανάληψη τα «δελφίνια» έκαναν τη μεγάλη αντεπίθεση και ισορρόπησαν τον αγώνα, με αποτέλεσμα να μη χάσουν, ούτε όμως και να κερδίσουν. Πάντως, παραμένουν στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς να έχουν υποστεί ήττα στις πρώτες 8 αγωνιστικές! Να σημειωθεί ότι η ΝΕΠ αγωνίστηκε χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Σπύρο Λυκούδη λόγω ίωσης.

Διαιτητές Σπανούδης-Κραβαρίτης. Τα 8λεπτα: 3-1, 3-0, 2-6, 2-3. Τα γκολ του Ιωνικού πέτυχαν οι Χέλμης 2, Αλευρόπουλος 3, Μπαγλατζής 1, Αλεβίζος 2, Μήλας 2.

ΝΕΠ: Μαυριόπουλος, Πίτσικας, Χάρισον 1, Γιαννακόπουλος, Τσίπης, Καραϊσκος 4, Τρασάι 4, Κωνσταντακόπουλος, Παπαγεωργίου, Καρράς, Αντίοχος, Παγκούτσος, Δραγώνας, Αβαγιανός 1, Βαλουξής.

Ο προπονητής της ΝΕΠ Μάκης Λυκούδης δήλωσε τα εξής αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Δυστυχώς το α΄ ημίχρονο ήταν το χειρότερο που έχουμε κάνει μέχρι τώρα σε όλο το πρωτάθλημα. Η απουσία του Λυκουδη σίγουρα επηρέασε, όμως όπως φάνηκε και από την εξέλιξη του αγώνα τα τραγικά λάθη και οι κακές επιλογές μας στην επίθεση και κυρίως στον παίκτη παραπάνω (ποσοστό 1-7!) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα».

Σύμφωνα με το φ.α.: «Στο 0:29 της γ΄ περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος της ΝΕΠ Λάμπρος Αντίοχος για διαμαρτυρία προς τους διαιτητές».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»