Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΗ ΝΕΠ έτοιμη για την πρεμιέρα με τον ΟΦΗ

October 8, 2021

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο είναι η ΝΕΠ, η οποία θα ριχτεί την Κυριακή στη μάχη με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».

Ο προπονητής της ΝΕΠ, Μιχάλης Ξανθόπουλος δήλωσε τα εξής ενόψει της πρεμιέρας: «Είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα των υποχρεώσεών μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο την φετινή σεζόν. Ο πρώτος μας αντίπαλος είναι μια ιστορική ομάδα, με μεγάλη παράδοση στο πόλο. Είναι νεοφώτιστος, έχει καλό προπονητή και πιστεύω ότι θα είναι αξιόμαχος στην έδρα του. Εμείς προσερχόμαστε στον αγώνα της πρεμιέρας ως φαβορί. Ο στόχος μας την φετινή σεζόν θα είναι να είμαστε στην 8άδα, να παίξουμε ωραίο πόλο και να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά της ομάδας».

Το ρόστερ της ΝΕΠ αποτελούν οι εξής παίκτες: Αγγελος Λιβαθηνός, Παναγιώτης Σταυρόπουλος, Στέλιος Αποστολίδης, Παναγιώτης Ορφανός, Χρυσόστομος Μπάρλος, Αιμίλιος Κωνσταντόπουλος, Νίκος Τουλγαρίδης, Θανάσης Κρίκης, Νίκος-Παναγιώτης Μπρακατσέλος, Δημήτρης Γιαννακέας, Αλέξανδρος Πετρόπουλος, Θεόδωρος Μουστεράκης, Δημήτρης Κοντονής, Γιώργος Γκίρης-Κανελλόπουλος, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Ηλίας Πίτσικας, Παναγιώτης Καρύδης, Γιώργος Καρράς, Χάρης Σπανογιάννης, Γιώργος Γκοτσόπουλος, Αλέξης Στροφυλλας, Μιχάλης Παπαδάτος, Νίκος Μπάζιος, Φίλιππος Αντίοχος.

Το παιχνίδι της πρεμιέρας θα διευθύνουν οι Μαρκοπούλου και Μάρκοβιτς.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»