Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΚαλλιτεχνική κολύμβησηΗ ΝΕΠ έσκισε και στην καλλιτεχνική κολύμβηση – Φωτογραφίες

January 31, 2022

Κάτι παραπάνω από εξαιρετική χαρακτηρίζεται η παρουσία της ΝΕΠ στους Χειμερινούς αγώνες Κορασίδων Α΄ και στην Ημερίδα Ορίων (Αστέρια 1-2) στην καλλιτεχνική κολύμβηση, δυο διοργανώσεις που έγιναν το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων Α΄ το ντουέτο των Μυρτούς Καϊάφα και Ειρήνης Νικολακοπούλου (με αναπληρωματική την Χριστίνα Γεραμούτσου) έκλεψε την παράσταση στον τελικό! Τα κορίτσια έπεσαν δυο φορές στην πισίνα, γιατί στα μισά της αρχικής τους προσπάθειας σταμάτησε η μουσική! Οι «γοργόνες» της ΝΕΠ δεν έχασαν, πάντως, την ψυχραιμία τους και συνέχισαν κανονικά τη χορογραφία τους χωρίς μουσική, με το απίστευτο χειροκρότημα του κόσμου να τις παροτρύνει να συνεχίσουν! Ηταν μια ομολογουμένως συγκινητική στιγμή!

Στην Ημερίδα Αστέρια 1-2 είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

1ο Αστερι: Ελενα Σκόνδρα, Μάιρα Σχοινά.

2ο Αστέρι: Μαρίνα Τσεγγενέ, Πέγκυ Στάμου, Ελενα Σκόνδρα.

Πρώτη θέση στο ελεύθερο: Μάιρα Σχοινά.

Δεύτερη θέση στο πρόσθιο: Ελενα Σκόνδρα.

Τετάρτη θέση στην πεταλούδα: Μαρίνα Τσεγγενέ.

Προπονήτριες της ΝΕΠ ήταν οι Ηλιάνα Καμπουτση και Φένια Αγγελοπούλου και συνοδός η Αγγελική Κουτση.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»