Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΗ ΝΕΠ έπαιξε φιλικά με Ηλυσιακό – Μάκης Λυκούδης: «Μπαίνουμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος»

October 29, 2023
Την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και συστήματα είχε ο προπονητής της Ανδρικής ομάδας πόλο της ΝΕΠ Μάκης Λυκούδης στα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν τα «δελφίνια» στην Πάτρα με τον Ηλυσιακό, ενόψει της έναρξης του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.
Ο προπονητής της ΝΕΠ δήλωσε τα εξής αμέσως μετά το πέρας των φιλικών: «Σιγά-σιγά μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Σε περίπου 40 ημέρες από τώρα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα οπότε τα φιλικά παιχνίδια θα μας βοηθήσουν να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Εχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον Ηλυσιακό και τον προπονητή του. Ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μας δόθηκε η ευκαιρία να παίξουμε τέσσερα σημαντικά παιχνίδια και να μπούμε σε ρυθμό πρωταθλήματος. Αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και είναι πολύ καλό και για τις δυο ομάδες».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»