Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΗ ΝΕΠ άλωσε την Κρήτη, 18-5 τον ΝΟ Ρεθύμνου

October 30, 2022
Η ΝΕΠ αναδείχθηκε νικήτρια στη μάχη της Κρήτης και μάλιστα με μεγάλη άνεση, καθώς επικράτησε με 18-5 επί του ΝΟ Ρεθύμνου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο. Τα «δελφίνια» δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στις αντίπαλές τους κι έτσι επέστρεψαν στο δρόμο των καλών εμφανίσεων και των νικών.
Διαιτητές: Στεφανάκης-Θωμάς. Τα 8λεπτα: 2-4, 1-4, 1-7, 1-3. Τα γκολ του ΝΟ Ρεθύμνου: Φαρμάκη 1, Τσιουγκρή 2, Σάντσεζ 1, Λιμπιτάκη 1.
ΝΕΠ: Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Ζοφώλη, Λεβί 1, Ευφρ. Τσιμάρα 5, Μ. Μπαλάτσα 2, Πετάση 2, Κουρέτα 4, Μοίραλη, Ντάσιου 2, Δ. Κοντάκου, Νιαρχάκου, Ανδρ. Κοντάκου, Κεπενού 1, Ρακ.
Μετά τη νίκη επί του ΝΟ Ρεθύμνου εκτός έδρας, ο προπονητής της ΝΕΠ Μιχάλης Λαζαρίδης έκανε την εξής δήλωση: «Η ομάδα παρουσιάστηκε συγκεντρωμένη, σοβαρή και πειθαρχημένη. Ηταν πάρα πολύ καλή αγωνιστικά, τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι του αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό που πήραν χρόνο συμμετοχής οι νεαρές αθλήτριές μας και μάλιστα η Μαρία Κεπενού πέτυχε και το πρώτο της γκολ στην Α1. Το παιχνίδι αυτό τώρα έχει τελειώσει, θα ξεκουραστούμε και από Δευτέρα θα ετοιμαστούμε για τον πολύ δύσκολο και σημαντικό αγώνα με τον Αλιμο στην έδρα μας. Η ομάδα θα παρουσιαστεί το ίδιο δυνατή και συγκεντρωμένη και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο κολυμβητήριο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»