Η ΝΕΠ πέτυχε σπουδαίο «διπλό» στην Καλαμάτα, καθώς επικράτησε επί του εκεί Ναυτικού Ομίλου με σκορ 9-8 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο.
«Θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια, όμως δεν επιτρέπεται όταν κερδίζεις με 6-2 να χαλαρώνεις και να σε ισοφαρίζουν», ανέφερε αμέσως μετά το παιχνίδι ο προπονητής της ΝΕΠ, Μιχάλης Ξανθόπουλος και τόνισε: «Υπάρχει βεβαίως δικαιολογία για αυτό, είμαστε μια καινούργια ομάδα, έχουμε στις τάξεις μας και κάποια παιδιά από την Αθήνα, οπότε είναι λογικό να θέλουμε χρόνο και παιχνίδια για να δείξουμε τις δυνατότητές μας. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα κάποια πράγματα και κάποιες καταστάσεις την ώρα των αγώνων. Οφείλουμε να περιορίσουμε τα λάθη μας, είναι πρόβλημα, είναι αδυναμία μας το ότι επαναλαμβάνουμε τα λάθη μας. Πάλι χάσαμε τετ α τετ, αστοχήσαμε και σε πέναλτι. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτά τα κομμάτια».
Διαιτήτευσαν οι Μπουδραμής και Μάρκοβιτς. Τα 8λεπτα: 2-2, 2-4, 1-1, 3-2. Τα γκολ του ΝΟ Καλαμάτας: Θεοδωρακόπουλος 1, Διαμαντόπουλος 1, Παναγιώταρος 2, Καρπέτας 1, Τζουβέλης 3.
ΝΕΠ: Λιβαθηνός, Κανελλόπουλος 1, Κοντονής, Τουλγαρίδης 2, Μουστεράκης 1, Μπάρλος, Σπανογιάννης, Πετρόπουλος 3, Πίτσικας 1, Καρράς, Γκοτσόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Αποστολίδης, Μπρακατσέλος, Γιαννακέας 1.
* Το παιχνίδι παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΝΕΠ, Μανώλης Τσουραμάνης και ο γενικός αρχηγός, Θόδωρος Κανελλόπουλος που ταξίδεψαν στην Καλαμάτα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»