Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΗττα για τα κορίτσια της ΝΕΠ

January 16, 2022

Κρίμα κι άδικο για τα κορίτσια της ΝΕΠ, καθώς έχασαν στο φινάλε από τον Πανιώνιο με σκορ 10-9, στο ντέρμπι που έγινε στο δημοτικό κολυμβητήριο στη Νέα Σμύρνη.
Το παιχνίδι κρίθηκε με γκολ τη Μαρίας Μπογκατσένκο 5.01΄ πριν από τη λήξη του δραματικού αγώνα, ο οποίος πήγαινε γκολ-γκολ σε όλη τη διάρκειά του.
Η ΝΕΠ, με ένα σερί 3-0, πήρε το προβάδισμα στη γ΄περίοδο με 8-7, ενώ προηγήθηκε και με 9-8 με την Αναστασία Σαπκίνα στο τελευταίο 8λεπτο, όμως στην συνέχεια ισοφαρίστηκε από την Ευαγγελία Λούδη και στο τέλος πέτυχε το νικητήριο γκολ η Μπογκατσένκο.
Στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές σημείωσαν τα εξής: «Στο 1:22 της γ΄ περιόδου, δόθηκε κόκκινη κάρτα στον προπονητή β’ του Πανιώνιου, Γ. Κατσούλη για διαμαρτυρία στις αποφάσεις των διαιτητών. Στο 0:34 της γ΄ περιόδου, δόθηκε κόκκινη κάρτα στον βοηθό της ΝΕΠ, Δ. Σιμένογλου για έντονη διαμαρτυρία στις αποφάσεις των διαιτητών».
Διαιτήτευσαν οι Δαμιανάκης και Δασκαλοπούλου. Τα 8λεπτα: 3-3, 3-1, 2-4, 2-1. Τα γκολ του Πανιωνίου πέτυχαν οι Ιφ. Μαυρωτά 3, Μπογκατσένκο 4, Λούδη 2, Δημ. Παπαναστασίου 1.
ΝΕΠ (Κώστας Σακκαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σάντσεζ Λορένα 1, Μιχαλάτου, Πετάση, Κουρέτα 2, Σαπκίνα 2, Λυκοθανάση, Ζοφώλη 3, Ντάσιου 1, Κρίνα, Νιαρχάκου, Παπαϊωάννου, Ζαφειράκη.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η Αναστασία Σάπκινα δήλωσε τα εξής: «Ηταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Αν και δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας στην επίθεση, προσπαθήσαμε για το καλύτερο προκειμένου να έχουμε την πρωτοπορία στο σκορ. Υπάρχουν, όμως, παιχνίδια στα οποία κερδίζεις λόγω της άμυνας και σήμερα δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση σε αυτόν τον τομέα. Κρατάμε την προσπάθεια που κάναμε και ήδη βλέπουμε μπροστά το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»