Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΗττα από Αλιμο – Δηλώσεις Λαζαρίδη

November 6, 2022
Την ήττα με σκορ 14-10 γνώρισε η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ από τον Αλιμο στην Πάτρα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής.
Διαιτητές: Μπιράκης-Παϊρακταρίδης. Τα 8λεπτα: 3-5, 2-4, 3-2, 2-3. Τα γκολ του Αλίμου: Χαλδαίου 1, Κύρκου 1, Πάτερου 2, Ασημάκη 3, Μιχαϊλοβιτς 5, Ευδ. Τσιμάρα 2.
ΝΕΠ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Ζοφώλη, Λέβι, Ευφρ. Τσιμάρα 3, Μπαλάτσα 2, Πετάση 1, Κουρέτα 1, Μοίραλη, Ντάσιου 1, Παρασκευοπούλου, Νιαρχάκου, Κοντάκου, Κρινά, Ρακ 2.
Μετά το τέλος του αγώνα με τον Αλιμο και την ήττα της ΝΕΠ, ο προπονητής των «δελφινιών» Μιχάλης Λαζαρίδης δήλωσε τα εξής: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, τη διάθεση και την ψυχή που έδειξαν οι αθλήτριές μου, όμως η αλήθεια είναι ότι είχαμε δυο πρόσωπα στο παιχνίδι μας. Καταρχήν, στο α΄ ημίχρονο και κυρίως στο α΄ 8λεπτο μπήκαμε αγχωμένα στην πισίνα, κάτι που φαινόταν από τις αντιδράσεις των κοριτσιών. Παράλληλα, ήμασταν κακοί και στον αμυντικό τομέα. Στη γ΄ και στη δ΄ περίοδο ισορροπήσαμε κάπως το παιχνίδι, όμως τελικά δεν τα καταφέραμε. Ο Αλιμος διαθέτει βαθύ ρόστερ και ποιοτικές παίκτριες. Ποιότητα, όμως, και ταλέντο διαθέτουν και τα δικά μας κορίτσια και προσωπικά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους. Μας περιμένει δουλειά για να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Ημασταν κακοί στο αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού παρά την προσπάθειά μας στην επίθεση. Ταυτόχρονα, ήμασταν κακοί και στον παίκτη παραπάνω. Πρέπει να βελτιώσουμε και να διορθώσουμε τα κομμάτια στα οποία έχουμε αδυναμίες, όμως κρατάμε και τα θετικά στοιχεία. Σε κάθε περίπτωση, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και συνεχίζουμε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα τον μαραθώνιο του φετινού πρωταθλήματος. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι από τη συνολική παρουσία της ομάδας».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»