Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΕντυπωσιακός απολογισμός για την κολύμβηση της ΝΕΠ

August 1, 2021
Η παρουσία της ΝΕΠ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα την καθιερώνει μέσα στις κορυφαίες επαρχιακές ομάδες
Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα σε αριθμούς:
Η ΝΕΠ πέρα από τα 13 μετάλλια είχε 29 παρουσίες στην πρώτη 8άδα πανελληνίως και 17 παρουσίες στην 16άδα. Επίσης μέσα στον απολογισμό των μεταλλίων βρίσκουμε και μια τρίτη θέση σε ομαδικό αγώνισμα (4×100μ. Μικτή Ομαδική Mixed Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β΄), που αποτελεί τεράστια επιτυχία για επαρχιακή ομάδα. Σπουδαίο επίτευγμα αποτελούν τα 64 νέα ατομικά ρεκόρ που πέτυχαν οι αθλητές και οι αθλήτριές μας, που αποδεικνύουν την εξέλιξη και την πρόοδό τους σε μια χρονιά η οποία είχε μόλις 7 μήνες προπόνησης στο νερό!
Στην κατηγορία Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄-Β΄ και Παίδων-Κορασίδων η ΝΕΠ κατέλαβε τη 15η θέση στη γενική κατάταξη με 350 βαθμούς, ενώ στη γενική κατάταξη των Εφήβων-Νεανίδων τα «δελφίνια» πήραν τη 12η θέση με 145,5 βαθμούς. Για την ιστορία, η καλύτερη κατάταξη της ΝΕΠ έγινε στο πρωτάθλημα Εφήβων (9η θέση με 115,5 βαθμούς).
Επίσης, η αθλήτρια της ομάδας μας Αποστολία Σκούτα, καθώς και οι Ανδρόνικος Κωνσταντόπουλος και Θανάσης Μπουρόπουλος επιβεβαίωσαν τα όρια Προεθνικής ομάδας με τις επιδόσεις τους. Ο Ανδρόνικος Κωνσταντόπουλος Ανδρόνικος κιόλας με τις δύο νίκες του είναι πρώτος επιλαχών για την συμμετοχή στο Μεσογειακό Κύπελλο «Comen-Cup Μάλτα 2021», εφόσον διεξαχθεί.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ για την υποστήριξη και την παροχή του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός» όποτε τους ζητήσαμε. Οι επιτυχίες αυτές θα ήταν αδύνατες, χωρίς την συνεισφορά και την συνεργασία με το ΠΕΑΚ.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
– Το Πατραϊκό γυμναστήριο του κ Παναγιώτη Μαντέλη, τον φυσιοθεραπευτή μας Γιώργος Χρυσανθόπουλο, τη διατροφολόγο μας κ. Κριστελ Βουρνά, την προπονήτρια καλλιτεχνικής κολυμβησης και yoga instructor Ελισάβετ Βασιλείου για τις συνεδρίες yoga και όλους τους χορηγούς της ομάδας μας.
Όλες οι παραπάνω επιτυχίες της ΝΕΠ πιστοποιούν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στους προπονητές Λίνα Μαστροπάσκουα και Γιώργο Μιχαλόπουλο, αλλά και στους γονείς, στους συνεργάτες και στα στελέχη του συλλόγου.
Παιδιά, συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά στην πισίνα!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»