Πόλο ΑνδρώνΠόλο ΕφήβωνΕμπειρίες οι μικροί με ΑΝΟ Γλυφάδας – Φώτος

June 22, 2019

Πολύτιμες εμπειρίες κατέκτησαν οι πιτσιρικάδες της ΝΕΠ στα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν με τον ΑΝΟ Γλυφάδας στην Αθήνα. Τα «δελφίνια» έπαιξαν πρωί και απόγευμα, με τον προπονητή Βασίλη Λούλο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά που είχε στη διάθεσή του. Να σημειωθεί ότι η αποστολή της ΝΕΠ έφαγε μεσημεριανό στο κυλικείο του ΑΝΟΓ δίπλα στην τροπαιοθήκη του Ομίλου.
Αγωνίστηκαν οι μικροί Βασίλης Ζώτος, Αγγελος Κανταρτζόπουλος, Λάμπρος Μάργαρης, Παναγιώτης Μιχαλάτος, Τρύφωνας Ξενάκης, Χρήστος Παπαγιαννόπουλος, Δημήτρης Σακελαρίου, Μάριος Σαλπόγλου, Ηρακλής Σαματάς, Παναγιώτης Σταματόπουλος, Νικόλας Τζελετόπουλος, Θεόφιλος Τσατσουρής.
Την αποστολή συνόδευσε ο έφορος Κώστας Μπεκρής, καθώς και ο αθλητής Γιώργος Μπεκρής, ο οποίος δεν μπορούσε μεν να συμμετέχει ενεργά λόγω οξείας ωτίτιδας, όμως βοήθησε με την παρουσία του δίπλα στον προπονητή ,εμψυχώνοντας τους συμπαίκτες του.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»