Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΣκάκιΔυνατό ξεκίνημα στη σκακιστική σεζόν για τη ΝΕΠ

November 15, 2021
Με ένα δυνατό τουρνουά ξεκίνησε η σκακιστική περίοδος για τη ΝΕΠ, καθώς σε συνεργασία με την ΕΑΠ, τα «δελφίνια» διοργάνωσαν το Κύπελλο «ΟΧΙ» το διάστημα 28-31/10.
Στο τουρνουά πήρε μέρος ο εντυπωσιακός αριθμός των 32 σκακιστών από όλες τις ομάδες της περιοχής μας. Αυτό έδειξε και πόσο πολύ έλειψαν οι αγώνες στη σκακιστική «οικογένεια». Το τουρνουά διεξήχθη στο νέο οίκημα που φιλοξενεί τη ΝΕΠ, στην οδό Τσαμαδού 94 στη Λέσχη των Τραπεζικών, η οποία υπήρξε για πολλά χρόνια σκακιστικό στέκι. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Βασίλη Τζόλα και το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης για την φιλοξενία που μας παρέχουν.
Στους αγώνες που ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, την 1η θέση κατέλαβε ο Ιάσωνας Γιαννόπουλος με 6 βαθμούς, δεύτερος κατετάγη ο Γεράσιμος Μαλαταράς Γεράσιμος με 6β. και τρίτος ο Ιωάννης Κόλλιας με 5β. Πρώτο κορίτσι η Γεωργίου Χριστοδούλου με 3,5β.
Η νεανική ομάδα του συλλόγου μας συμμετέχει στο Νεανικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΣΣΔΕ. Σε 2 συναντήσεις είχαμε τα αποτελέσματα: Προμηθέας-ΝΕΠ: 3-3 και ΝΕΠ-Πατραϊκός: 0,5-5.
Η ΝΕΠ χρησιμοποίησε τους παρακάτω νεαρούς σκακιστές, πολλοί από τους οποίους αγωνίζονται για πρώτη φορά: Δημήτρης Φερτάκης, Ηλίας Καλαντζής, Αναστάσης Τζάρας, Γεράσιμος Διγαλέτος, Γιώργος Δούκας, Αλέξανδρος Μεταλλίδης, Ναταλία Χριστοπούλου και Ειρήνη Ανδριοπούλου.
Η ΝΕΠ προκρίθηκε στους 4 του Κυπέλλου ΕΣΣΔΕ κερδίζοντας την Κυριακή 7/11 την ομάδα του Αγίου Βασιλείου με 3-1. Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Λουκάς Κονιστής, Αλέξανδρος Καραπιπέρης, Ιωάννης Κόλλιας και Παναγιώτης Τρελλόπουλος. Το final-four του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί στον φιλόξενο χώρο της Τσαμαδού 94 (Λέσχη των Τραπεζικών) το διήμερο 20-21 Νοεμβρίου στις 11π.μ.. Το Σάββατο θα παίξουν: Προμηθέας-ΝΕΠ και Αγρίνιο-Πατραϊκός.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»