Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΑπολαυστική ΝΕΠ, 4η νίκη και συνεχίζουμε!

April 27, 2021
Η ΝΕΠ ήταν απλά καταπληκτική στο παιχνίδι με τον Νηρέα Χαλανδρίου για τη 14η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής Γυναικών του πόλο. Η ομάδα του Κώστα Σακκαλή συνέτριψε τον αντίπαλό της, ο οποίος βρίσκεται, μάλιστα, ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, με σκορ 13-8, συνεχίζοντας έτσι την σταθερά ανοδική της πορεία στο πρωτάθλημα (αυτή ήταν η 4η νίκη της μέσα σε λίγες αγωνιστικές μετά το restart). Σε εξαιρετική ημέρα βρέθηκε η τερματοφύλακας Αγγελική Γιαννακέα, καθώς μετρήσαμε τουλάχιστον 15 σωτήριες επεμβάσεις μπροστά από την εστία της. Φυσικά για ένα ακόμη παιχνίδι η άμυνα της ΝΕΠ έδωσε ρυθμό και στην επίθεση των «δελφινιών», με αλληλοκαλύψεις και ομαδικό πνεύμα. Η ΝΕΠ, πλέον, αγωνίζεται τη Μεγάλη Πέμπτη με αντίπαλο τον ΝΟ Λάρισας εκτός έδρας και στην συνέχεια την Τετάρτη του Πάσχα θα παίξει με τον Εθνικό εντός έδρας. Διαιτήτευσαν οι Κ. Βασιλείου και Μάρκοβιτς. Τα 8λεπτα: 3-2, 3-1, 3-2, 4-3. Τα γκολ του Νηρέα πέτυχαν οι Μπογκατσένκο 1, Μαυρωτά 2, Μπόβαλη 2, Παναγιότι 2, Νιαρχάκου 1.
ΝΕΠ (Κώστας Σακαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σινεμόγλου, Μ. Μπαλάτσα 4, Ευφρ. Τσιμάρα 1, Σ. Μανέτα, Ν. Μπαλάτσα, Μιχαηλίδου, Μοίραλη 1, Ντάσιου, Ευδ. Τσιμάρα 4, Κουρέτα 3, Γιαννακοπούλου, Ζαφειράκη, Πουλοπούλου.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»