ΑνακοινώσειςΚολύμβησηΠόλο ΓυναικώνΠόλο ΕφήβωνΑνακοίνωση για το κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

October 3, 2020
Προς όλους τους γονείς και αθλητές της Ναυταθλητικής Ένωσης Πατρών
Σας γνωρίζουμε ότι μετά από ενημέρωση που λάβαμε από το ΠΕΑΚ Πάτρας, στο χώρο του κολυμβητηρίου υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID19 που όμως δεν ανήκει στην ομάδα μας (προπονητικό προσωπικό, αθλητές όλων των κατηγοριών και τμημάτων, διοικητικό προσωπικό και παράγοντες).
Παρ’ όλ’ αυτά και έχοντας πάντα ως γνώμονα την ασφάλεια όλων μας και κατόπιν απόφασης τους ΠΕΑΚ Πάτρας το κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό για τις επόμενες μέρες.
Η ομάδα μας ακολουθεί όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας όπως αυτά ορίζονται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και πάντα σε συνεργασία με την Διοίκηση του ΠΕΑΚ Πάτρας προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία όλων.
Στην παρούσα φάση δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
Παρακαλούμε να ενημερώνεστε από τη σελίδα μας nep.org.gr ή ακολουθώντας μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης facebook: Ν.Ε. Πατρών και instagram: nep_official_insta για οτιδήποτε νεότερο.
Εκ της Διοικήσεως

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»