Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΧωρίς ενέργεια η ΝΕΠ, έχασε στη Λάρισα

April 29, 2021
«Δεν μπήκαμε καθόλου στο παιχνίδι, ήμασταν πολύ κακοί, δεν είχαμε ενέργεια. Δεν υπάρχει η δικαιολογία της ημέρας (σ. Μεγάλη Πέμπτη). Ή έρχεσαι να παίξεις ή δεν έρχεσαι. Κάναμε μια μεγάλη νίκη στην Πάτρα και προφανώς βγήκε η κούραση σήμερα. Ας μας γίνει μάθημα…».
Αυτό δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ, Κώστας Σακκαλής μετά την ήττα των «δελφινιών» από τον ΝΟ Λάρισας, εκτός έδρας, με 14-5. Η ΝΕΠ ήταν ανταγωνιστική μέχρι και το γ΄ 8λεπτο, σημειώνοντας το τελευταίο της γκολ μόλις στο 18΄ της αναμέτρησης, όμως στην συνέχεια δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις γηπεδούχες που πέτυχαν 8 τέρματα! Διαιτήτευσαν οι Αχλαδιώτης και Χατζηγούλας. Τα 8λεπτα: 2-2, 4-2, 2-1, 6-0. Τα γκολ του ΝΟ Λάρισας: Τουλουμτζίδου 1, Τζελέπη 1, Μ. Καρυπίδου 2, Κολτσίδα 2, Πετάση 1, Κλάπερτον 3, Η. Καρυπίδου 4.
ΝΕΠ (Κώστας Σακαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Σινεμόγλου, Μ. Μπαλάτσα, Ευφρ. Τσιμάρα, Μανέτα, Ν. Μπαλάτσα, Μιχαηλίδου, Μοίραλη 2, Μπεκρή, Ευδ. Τσιμάρα 2, Κουρέτα, Γιαννακοπούλου, Ζαφειράκη, Πουλοπούλου.
Η ΝΕΠ θα παίξει, πλέον, την Τετάρτη του Πάσχα στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» απέναντι στον Εθνικό.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»