Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΠόλο ΕφήβωνΤο «ευχαριστώ» της ΝΕΠ για το τουρνουά «Κωνσταντίνος Αντίοχος»

March 31, 2022
Με αφορμή την αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία του τουρνουά πόλο Εφήβων που διοργάνωσε η ΝΕΠ στη μνήμη του Κωνσταντίνου Αντίοχου, το Δ.Σ. του Συλλόγου και προσωπικά ο πρόεδρος Μανώλης Τσουραμάνης επιθυμούν να ευχαριστήσουν:
– Τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο, ο οποίος για μια ακόμη φορά απέδειξε την αγάπη του για τον υγρό στίβο και την αθλούμενη νεολαία της περιοχής μας.
– Τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Δημήτρη Νικολακόπουλο για την αμέριστη στήριξή του.
– Την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και προσωπικά τον πρόεδρό της Κυριάκο Γιαννόπουλο.
– Την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός» σε υψηλό επίπεδο λειτουργίας, καθώς επίσης και τους εργαζόμενους της εγκατάστασης.
– Τον Σύλλογο Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης.
– Τους χορηγούς μας: Vodafone, Super Cargo, Trans Cargo, BMW Τζουραμάνης, My Way, ΙΜΕ Πληροφορική, Σκατζόheros, Maizon, Γενική Ταχυδρομική.
– Την απίστευτη ομάδα εθελοντών με επικεφαλής τον Νίκο Πολίτη για την καταπληκτική δουλειά τους.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»