Πόλο ΕφήβωνΣτο Παλαιό Φάληρο οι Εφηβοι της ΝΕΠ

June 13, 2019

Στο «3rd Water Polo Tournament U17 Petros Skandalis» που θα διεξαχθεί στο Ρέστειο κολυμβητήριο το διάστημα 14-17 Ιουνίου, θα συμμετάσχει η Εφηβική ομάδα πόλο της ΝΕΠ. Το τουρνουά διοργανώνει το Παλαιό Φάληρο και τα «δελφίνια» του Φώτη Γιαννόπουλου θα παίξουν σε πρώτη φάση στον Α΄ Ομιλο μαζί με Παλαιό Φάληρο 1, Ηλυσιακό, Νηρέα Γέρακα και ΝΟ Χανίων. Αντίστοιχα στον Β΄ Ομιλο θα παίξουν: ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, ΑΝΟ Γλυφάδας, Χαϊδάρι και Παλαιό Φάληρο 2. Το πρόγραμμα της ΝΕΠ έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/6: ΝΕΠ-Π. Φάληρο 1 (12μ.), Ηλυσιακός-ΝΕΠ (5μ.μ.).

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/6: ΝΕΠ-ΝΟ Χανίων (10.30π.μ.), Νηρέας Γέρακα-ΝΕΠ (5μ.μ.).

Τη Δευτέρα 17/6 θα πραγματοποιηθούν τα χιαστί παιχνίδια, οι αγώνες κατάταξης και οι τελικοί.

Η αποστολή της ΝΕΠ στο Π. Φάληρο θα καλυφθεί χορηγικά από την πατρινή εταιρία «Evlogia-βιολογικές μαρμελάδες», την οποία ευχαριστούν θερμά οι άνθρωποι του πατριονού Συλλόγου.

Ο προπονητής της ΝΕΠ, Φώτης Γιαννόπουλος θα έχει στη διάθεσή του εξής παίκτες: Παναγιώτης Σταυρόπουλος, Στέλιος Αποστολίδης (τερματοφύλακες), Μάριος Αβερόπουλος, Δημήτρης Γιαννακέας, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Θοδωρής Λίγκας, Νίκος Ζησιμόπουλος, Αιμίλιος Κωνσταντόπουλος, Φίλιππος Φούσκας, Δημοσθένης Πρωτόπαππας, Γιώργος Γκοτσόπουλος, Δημήτρης Πολίτης, Νίκος Μπάζιος, Φίλιππος Σχίζας, Νικηφόρος Δομετίου, Θοδωρής Λιάτσος, Παντελής Δεληγιάννης και Γιώργος Κούλιας.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»