Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΠόλο ΕφήβωνΣούπερ εμπειρίες για το ΠροΜίνι Παίδων της ΝΕΠ

May 9, 2022
Ηταν η πρώτη χρονιά όπου η ΝΕΠ συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της κατηγορίας ΠροΜίνι Παίδων πόλο (Κ11) με όλα τα παιδιά να δίνουν το “παρών” και τον καλύτερό τους εαυτό. Οι προπονητές της ΝΕΠ Θανάσης Κοντάκος και Ναυσικά Μπαλάτσα τόνισαν από κοινού τα εξής: “Εμειναν οι καλύτερες εντυπώσεις και οι εμφανίσεις μας ήταν πάρα πολύ καλές. Τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά και ομαδικά. Το μέλλον είναι σίγουρα μπροστά μας, γεμάτο επιτυχίες, αρκεί να παραμείνουμε υγιείς και τα παιδιά να συνεχίσουν να δίνουν το παρών στις προπονήσεις μας σε καθημερινή βάση. Ετσι, βήμα βήμα οι επιτυχίες θα είναι ακόμα περισσότερες. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή και την περίσσια προσπάθειά τους”.
Στη φωτογραφία η ομαδα πόλο ΠροΜίνι Παίδων (Κ11) της ΝΕΠ. Από αριστερά προς τα δεξιά στην μπροστά σειρά είναι οι εξής: Θανάσης Κοντάκος (προπονητής), Ντόβας Χάρης, Θεριακής Γιάννης, Καλύβας Παναγιώτης, Ροδόπουλος Αλέξανδρος, Σίψας Ηρακλής, Αρβανίτης Γιάννης, Δημητρόπουλος Ανδρέας, Παπαναγιώτου Νικόλας, Κάνδυλας Ιωακείμ, Τσάτσαρης Χριστόφορς, Αθανασόπουλος Χρήστος, Τελεμές Μιχάλης και Ναυσικά Μπαλάτσα (προπονήτρια).
Από αριστερά προς τα δεξιά και πάλι, στην πίσω σειρά είναι οι εξής: Μητρόπουλος Δημοσθένης, Παναγιωτόπουλος Ανδρέας, Χάλας Νικόλας, Κάνδυαλας Μάριος, Γαλάνης Κωνσταντίνος, Καστανίδης Παναγιώτης, Παπανίκος Δημήτρης, Παππάς Μάριος, Προδρομίτης Χρήστος και Προδρομίτης Ορφέας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»