ΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΠρεμιέρα Α2 για ΝΕΠ – Ρόστερ, στόχοι και δηλώσεις

November 22, 2019

Στη μάχη του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο ρίχνεται την Κυριακή το αντίστοιχο συγκρότημα της ΝΕΠ, καθώς αντιμετωπίζει τον ΝΟ Καλαμάτας για τον Νότιο Ομιλο της διοργάνωσης.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» της Πάτρας, με ώρα έναρξης τη 1.30μ.μ. και διαιτητές τους Κραβαρίτη και Δασκαλοπούλου.
Ο προπονητής τη ΝΕΠ, Φώτης Γιαννόπουλος μίλησε για τους στόχους της ομάδας του την φετινή σεζόν: «Η ΝΕΠ φέτος επιχειρεί την επανεκκίνησή της στο τμήμα της Ανδρικής υδατοσφαίρισης. Πρόκειται για μία εντελώς νέα ομάδα με πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας. Θεωρώ ότι αυτό το ρόστερ, με πολύ μικρές βοήθειες, θα δώσει στο μέλλον πολύ καλά αποτελέσματα στη ΝΕΠ. Για φέτος ο στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει στην κατηγορία. Υπάρχει το θέμα της ανομοιογένειας, καθότι είμαστε καινούργια ομάδα, όμως πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε κάνει μία αρκετά καλή προετοιμασία, η οποία πιστεύω ότι θα μας βγει στην πορεία και είμαι αισιόδοξος ότι τα παιδιά θα αποδώσουν καλό πόλο».
Βοηθός προπονητή και υπεύθυνος, ταυτόχρονα, για την προπόνηση όλων των τερματοφυλάκων της ομάδας από το Παιδικό μέχρι το Ανδρικό είναι ο Παναγιώτης Ορφανός.
Το ρόστερ της ΝΕΠ αποτελείται από τους εξής παίκτες: Αγγ. Λιβαθηνός, Κ. Λιμαράκης, Δ. Γιαννακέας, Κ. Γιαννακόπουλος, Θ. Καρβουντζής, Γ. Κανελλόπουλος, Αντ. Τραυλός, Θ. Καπνιάς, Αλ. Στροφύλλας, Ηλ. Πίτσικας, Αιμίλ. Κωνσταντόπουλος, Π. Καρύδης, Ν. Δεπούντης, Τ. Βικάτος, Χρ. Γουργουλέτης, Ν. Ρογδάκης, Κ. Παπάκος, Μ. Αβερόπουλος, Φρ. Μελιδονιώτης, Αγγ. Γατομάτης, Παντ. Δελαπόρτας, Γ. Πριόβολος, Κ. Θεοδουλίδης, Γ. Γκοτσόπουλος, Δ. Πρωτόπαπας και Δ. Πολίτης.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»