ΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΟ Χρήστος Αργυρόπουλος επέστρεψε στη ΝΕΠ

September 24, 2021
Η ΝΕΠ ανακοινώνει την επιστροφή του Χρήστου Αργυρόπουλου στη μεγάλη «οικογένεια» του συλλόγου και ειδικότερα στο προπονητικό επιτελείο της γυναικείας ομάδας πόλο των «δελφινιών», εκεί όπου θα είναι στενός συνεργάτης του Κώστα Σακκαλή, έχοντας, ταυτόχρονα, και ο ίδιος την τεχνική επιμέλεια στο τμήμα των Νεανίδων.
«Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση για βοήθεια που ήρθε από τον φίλο μου και προπονητή της γυναικείας ομάδας πόλο της ΝΕΠ, Κώστα Σακκαλή, αλλά και την ευχάριστη πίεση και την προσέγγιση που μου έκανε η διοίκηση του συλλόγου, η οποία έδειξε πόσο πολύ με ήθελε στην ομάδα. Αυτοί ήταν οι λόγοι που με έκαναν να πω το «Ναι» σε μια καινούργια αρχή», δήλωσε ο Χρήστος Αργυρόπουλος, ο οποίος επιστρέφει έτσι στη ΝΕΠ, όντας έτοιμος να πιάσει δουλειά στην πισίνα.
Θυμίζουμε ότι ήταν βασικό μέλος του παλιού Θριάμβου, αλλά και στέλεχος των «δελφινιών» στην παρθενική τους άνοδο στην Α1 Εθνική Ανδρών του πόλο (σεζόν 2006-2007) και στην συνέχεια στην έξοδό τους στην Ευρώπη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»