Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΟ Αναστάσης Κωνσταντακόπουλος στη ΝΕΠ

August 26, 2022
Η ΝΕΠ ανακοινώνει την απόκτηση του Αναστάση Κωνσταντακόπουλου, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο.
«Επέλεξα τη ΝΕΠ για να συνεχίσω την καριέρα μου γιατί με κέρδισαν αμέσως οι άνθρωποί της», δήλωσε ο Αναστάσης Κωνσταντακόπουλος και πρόσθεσε: «Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι ευχάριστο κλίμα, έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή (σ. Μάκης Λυκούδης) και η διοίκηση είναι συνεχώς δίπλα στο τμήμα. Ο σύλλογος επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα και ήθελα να είμαι κι εγώ μέλος αυτής της προσπάθειας».
Ο 29χρονος φουνταριστός αναφέρθηκε και στους στόχους της νέας σεζόν: «Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αρχικά στην 4άδα και βλέπουμε από εκεί και μετά. Σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε το 100% μέσα στην πισίνα».
Ο Αν. Κωνσταντακόπουλος ξεκίνησε από Ναύπλιο από όπου έχει και την καταγωγή του και ερχόμενος στην Πάτρα για σπουδές έπαιξε στον ΝΟΠ, αλλά και μια σεζόν στον Νηρέα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»