Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΟλγα Μοίραλη: «Να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία…»

July 16, 2020

Η ΝΕΠ ρίχνεται στη μάχη του φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών του πόλο και η Ολγα Μοίραλη δηλώνει πανέτοιμη και αποφασισμένη για το καλύτερο από την πλευρά της ομάδας της.

«Το φάιναλ-4 είναι μια μοναδική εμπειρία, την οποία δεν έχεις εύκολα την ευκαιρία να την ζήσεις. Είναι πολύ πιθανόν για χρόνια ολόκληρα να μην κληρωθείς ποτέ με μια ισοδύναμη ομάδα προκειμένου να σου δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσεις την πρόκριση σε ημιτελικά ή και τελικά του Κυπέλλου. Οπότε τώρα που μας δόθηκε η ευκαιρία, πρέπει να το ευχαριστηθούμε και πάνω από όλα να το χαρούμε και κατόπιν να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αν αγωνιστούμε από την αρχή δυνατά και αποφύγουμε τα λάθη που μπορεί να μας κοστίσουν, τότε είναι στο χέρι μας να διεκδικήσουμε μια θέση στον τελικό. Με ψυχή και θέληση όλα γίνονται και το έχουμε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν σαν Σύλλογος, από τα ηλικιακά πρωταθλήματα μέχρι και το Γυναικείο», δήλωσε η νεαρή πολίστρια.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»