ΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΠόλο ΕφήβωνΟι Παίδες της ΝΕΠ στο τουρνουά της Λαμίας

November 7, 2019

Στο τουρνουά πόλο στην κατηγορία των Παίδων που θα διοργανωθεί το διήμερο 9-10 Νοεμβρίου στη Λαμία θα συμμετάσχει το αντίστοιχο συγκρότημα της ΝΕΠ, με προπονητή τον Κωνσταντίνο Αντίοχο.

Ο πατρινός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τους εξής πολίστες: Φίλιππος Αντίοχος, Αλέξης Γιώτης, Αλέξης Ράπτης, Νάσος Κρεμανταλας, Βασίλης Δημορρηγόπουλος, Αλέξανδρος Καλαμάς, Νίκος Μπάζιος, Χρήστος Σχίζας, Αχιλλέας Τομοποσίδης, Σπύρος Γκοτσόπουλος, Αγγελος Τρίχας, Χάρης Δαγρές, Θησέας Σαματάς, Γιώργος Μπεκυράς, Παντελής Κοτσάμπασης.

Πρόκειται για το 7ο τουρνουά ακαδημιών υδατοσφαίρισης  «Κωνσταντίνος Μωλιώτης», στο οποίο θα συμμετάσχουν εκτός από τη διοργανώτρια ΝΕ Λαμίας και τη ΝΕΠ, ο ΠΑΟΚ, ο Ηλυσιακός, ο ΟΥΚ Βόλου και ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης.

Το τουρνουά γίνεται στη μνήμη του Κωνσταντίνου Μωλιώτη και φέτος συμπληρώνονται 9 χρόνια από το θάνατο του. Οι νεαροί αθλητές με τη συμμετοχή του στο τουρνουά τιμούν τη μνήμη του, προσφέροντας θέαμα και συγκινήσεις στους θεατές.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 6μ.μ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»