ΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΟι Νέες Γυναίκες της ΝΕΠ στον Βόλο

January 9, 2020

Στον Βόλο ταξιδεύει η ομάδα πόλο Νέων Γυναικών της ΝΕΠ, εκεί όπου το διήμερο 10-11 Ιανουαρίου θα δώσει «παρών» στις «ναυμαχίες» του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος. Τα «δελφίνια» θα παίξουν στο Δημοτικό Νέας Ιωνίας, με αντιπάλους τους ΟΥΚ Βόλου, ΠΑΟΚ και Περιστέρι. Στην τελική φάση (25-27 Ιουνίου), προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες του Ομίλου (σύνολο 8) και στόχος της ΝΕΠ είναι το ένα από τα δυο «εισιτήρια».

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/1: ΟΥΚ Βόλου-ΝΕΠ (7μ.μ.), ΠΑΟΚ-Περιστέρι (8μ.μ.).

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/1: ΟΥΚ Βόλου-Περιστέρι (11π.μ.), ΠΑΟΚ-ΝΕΠ (12μ.), ΠΑΟΚ-ΟΥΚ Βόλου (5μ.μ.), ΝΕΠ-Περιστέρι (6μ.μ.).

Η αποστολή της ΝΕΠ αποτελείται από τις εξής παίκτριες: Δήμητρα Μιχαηλίδου, Ολγα Μοίραλη, Βιολέτα Παπαδημητρίου, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Γεωργία Σινέμογλου, Ελεάννα Γεωργίου, Αδαμαντία Διαμαντοπούλου, Μαρία Ζαφειράκη, Χριστιάννα Μαντζουρίδου, Κατερίνα Μοίραλη, Αγγελική Σπυράτου, Ελενα Γιαννακοπούλου, Βασιλική Κιούρκα, Ελενα Μαυροειδή, Ντένια Κουρέτα. Προπονητής της ομάδας είναι ο Δημήτρης Μπιτσάκος και έφορος ο Δημήτρης Σινέμογλου.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»