Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΚολύμβησηΟι Επίλεκτοι της ΝΕΠ τα πήγαν καταπληκτικά στην Καλαμάτα

July 6, 2022
Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της κολυμβητικής ομάδας Επιλέκτων της ΝΕΠ στο μίτινγκ με την ονομασία «1α Ποσειδώνια Junior» που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της Καλαμάτας.
Αναλυτικά τα «δελφίνια» που αγωνίστηκαν: Δημητρόπουλος Παναγιώτης, Σαράντης Κωνσταντίνος, Αποστολόπουλος Ιάσονας, Κανά Ευθυμία, Μητροπούλου Μαριαλένα, Καλύβα Κατερίνα, Αναστασίου Ανδριανή, Ζαφειρόπουλος Χρήστος, Κόλια Δανάη, Κάντζαρη Άννα, Κανδηλιώτη Φίλιππα, Κωνσταντινόπουλου Ελεάννα, Αθανασοπούλου Αδαμαντία.
Προπονήτρια των Επιλέκτων της ΝΕΠ είναι η έμπειρη Αννα Δαλιέτου, η οποία έμεινε απολύτως ικανοποιημένη από την παρουσία όλων των παιδιών.
Ο γενικός αρχηγός της ΝΕΠ Θεόδωρος Κανελλόπουλος δήλωσε τα εξής: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στην προπονήτριά μας στο νέο τους αθλητικό ξεκίνημα».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»