ΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΟι αδερφές Τσιμάρα για το ΝΕΠ-ΝΟ Λάρισας

March 2, 2021
Η ΝΕΠ επιστρέφει την Πέμπτη (5μ.μ.) στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής Γυναικών του πόλο, με το παιχνίδι με τον ΝΟ Λάρισας για την 6η αγωνιστική. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», με τις αδερφές Ευφροσύνη και Ευδοκία Τσιμάρα να δηλώνουν πανέτοιμος για το «restart». Αναλυτικά οι τοποθετήσεις τους:
ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΤΣΙΜΑΡΑ: «Η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος είναι κάτι που περιμέναμε πολύ καιρό. Αγχος και ενθουσιασμός με καταβάλλουν στο γεγονός ότι το πρώτο μας παιχνίδι πρόκειται να είναι αρκετά ανταγωνιστικό, ιδιαίτερα με τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε στην προετοιμασία. Ωστόσο, ένας αθλητής πρέπει πάντα να μπορεί να προσαρμόζεται στις νέες καταστάσεις. Ετσι κι εμείς πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμες».
ΕΥΔΟΚΙΑ ΤΣΙΜΑΡΑ: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Παρ΄ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, έχουμε δουλέψει αρκετά τους τελευταίους δυο μήνες και ανυπομονούμε για το παιχνίδι με τη Λάρισα την Πέμπτη. Ευελπιστώ όλες οι ομάδες να παραμείνουμε υγιείς και να μπορέσει το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί χωρίς καμία διακοπή».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»