ΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΞεκίνημα για τους Νέους Ανδρες

January 9, 2020

Πρεμιέρα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πόλο των Νέων Ανδρών (γεν. 2001), με τη ΝΕΠ να αγωνίζεται στον προκριματικό Ομιλο της Πάτρας (οι αγώνες την Παρασκευή και το Σάββατο στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»), με αντιπάλους τους ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Ναυπλίου και Παναθηναϊκό. Στην β΄ προκριματική φάση (6-8 Μαρτίου), δεν θα προκριθεί η τελευταία ομάδα του Ομίλου. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/1: ΝΟ Βουλιαγμένης-ΝΟ Ναυπλίου (8μ.μ.), ΝΕΠ-Παναθηναϊκός (9μ.μ.).

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/1: ΝΟ Βουλιαγμένης-Παναθηναϊκός (10π.μ.), ΝΕΠ-ΝΟ Ναυπλίου (11π.μ.), ΝΕΠ-ΝΟ Βουλιαγμένης (5μ.μ.), ΝΟ Ναυπλίου-Παναθηναϊκός (6μ.μ.).

Προπονητής της ΝΕΠ είναι ο Φώτης Γιαννόπουλος, με συνεργάτη τον Παναγιώτη Ορφανό, με τον πρώτο να δηλώνει τα εξής: «Αυτοί οι αγώνες αποτελούν μία καλή προετοιμασία για τα παιδιά της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας που παίζουν και στην Αντρική ομάδα της ΝΕΠ και δεν παίρνουν εκεί αρκετά λεπτά συμμετοχής».

Η σύνθεση της ΝΕΠ: Στ. Αποστολίδης, Φ. Τρίχας (τερματοφύλακες), Δ. Γιαννακέας, Κ. Γιαννακόπουλος, Κ. Παπάκος, Μ. Αβερόπουλος, Γ. Πριόβολος, Οδ. Ζάχος, Αιμ. Κωνσταντόπουλος, Γ. Γκοτσόπουλος, Δ. Πολίτης, Χρ. Μπάρλος, Φίλ. Σχίζας, Π. Θανόπουλος, Ν. Μπάζιος και Νικηφ. Δομετίου.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»